Najimpresivnija produkcija u Spaladiumu prati koncert Maye Berović

Spektakl je zagarantiran, a na vama je da nabavite ulaznice što prije i na vrijeme rezervirate svoje mjesto u Spaladiumu


Vrhunska svjetska produkcija stiže u Split! Najbolje svjetsko ozvučenje, preko 200 rasvjetnih tijela, neviđena količina led ekrana visoke rezolucije i brojni dodatci upotpunit će spektakl koji Maya Berović najavljuje za 30. ožujka u Spaladium areni.


Sve što ste do sada gledali samo na najvećim svjetskim koncertima, pristiže u Split. Brojni šleperi s produkcijskom opremom za koncert Maye Berović idućeg tjedna će okupirati Split, a otkriven je samo dio onoga što će uveličati jedan od najočekivanijih koncerata ovog proljeća!

Jedno od najboljih svjetskih ozvučenja, proizvođača L’acustic, s ukupnom snagom preko 120kW koristit će se na koncertu u Spaladiumu. Preko 200 rasvjetnih tijela i preko 160 m2 led ekrana visoke rezolucije postavljaju se u sklopu velike pozornice.

Spektakl je zagarantiran, a na vama je da nabavite ulaznice što prije i na vrijeme rezervirate svoje mjesto u Spaladiumu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime