NAJBOLJI POSLOVI U DALMACIJI Traže se prodavači, tajni kupci, menadžeri, konobari…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije.

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


Plodine d.d. traže Prodavača na odjelu mesa/Mesara (m/ž).  Očekuje vas stimulativno radno okruženje te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Za rad na području Hrvatske traži se više izvršitelja a više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Adria Grupa d.o.o. zbog provođenja sustavnih akcija po gradovima traži Sanitarne tehničare – inženjere (m/ž). Traženi uvjeti za ovo radno mjesto su SSS/VSS, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu. Radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

MSA Adria d.o.o. je u potrazi za Tajnim kupcem (m/ž). Neki od uvjeta koji se traže za ovo radno mjesto su minimalno srednja stručna sprema, objektivnost i preciznost u radu, vrlo dobra sposobnost zapažanja detalja te dobre komunikacijske sposobnosti. Očekuje vas mogućnost učestalog angažiranja na projektima, fleksibilno radno vrijeme te zanimljiva nova iskustva. Prijavite se putem brze prijave.

EUROPA 92 d.o.o. za trgovinu za rad u Zadru traži Prodavača (m/ž). Osim SSS obrazovanja potrebno je i osnovno znanje rada na računalu. Radno iskustvo nije važno. Nudi vam se edukacija, treninzi, mogućnost napredovanja te sigurna i redovita primanja. Prijavite se klikom na oglas.

SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS predstavnika (m/ž). Od kandidata se očekuje pozitivan stav, motiviranost, odgovornost prema poslu te izražena komunikativnost i otvorenost prema ljudima. Nudi vam se mogućnost razvijanja novih znanja i vještina, edukacija, sustavno praćenje i evaluacija te poticajna i dinamična radna atmosfera. Prijavite se klikom na brzu prijavu.Sberbank d.d. za rad u Splitu traži Menadžera za poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima (m/ž). Idealan kandidat ima VSS, aktivno stručno znanje engleskog jezika, iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno 3 godine te poznaje rad u MS Office. Za više info kliknite na brzu prijavu.

Mlinar d.d. za rad u Splitu traži Prodavača (m/ž). Od traženih uvjeta potrebno je imati SSS, minimalno 6 mjeseci iskustva rada u prodaji, izražene komunikacijske i prodajne vještine te ljubaznost i srdačnost u komunikaciji s kupcima. Želite li biti dio Mlinar tima i doprinijeti uspješnom razvoju Mlinara Vašom predanošću, znanjem i iskustvom prijavite se klikom na brzu prijavu!PUREX d.o.o. proizvodnja i uzgoj peradi zapošljava na poziciji Php programer m/ž. Potrebna informatička znanja su PHP framework, JavaScriptu/Jquery, MySql-u,e tvrtke Purex. Mjesto rada je Split. Više info saznajte u oglasu.

Ljekarne Falak za rad u Makarskoj traže Magistra farmacije (m/ž). Na ovom radnom mjestu vas očekuje rad s pacijentima, izdavanje lijekova, izrada magistralnih i galenskih pripravaka. Više info saznajte klikom na oglas.

Radisson Blu Resort & Spa, Split traži Konobara (m/ž). Traže se komunikativni, gostoljubivi i spretni kandidati s profesionalnim pristupom i pozitivnim stavom prema poslu. Prethodno iskustvo nije uvijet, sve što ne znate naučit će vas. Važno je da govorite engleski jezik. Nudi vam se rad u organiziranom sustavu i to u dinamičnoj te zabavnoj radnoj atmosferi, velik broj treninga i edukacija, mogućnost produljenja ugovora ili rada u inozemnim hotelima unutar grupacije nakon sezone. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime