NA VIŠE LOKACIJA POSTAVLJENI PLAKATI PODRŠKE BRANKI RAMLJAK: “Tražim bolje od sebe! Nema skrivanja! Split te treba“

"Želim napraviti tim i listu temeljenu na kompetencijama, a ne na vraćanju usluga" - poručila je Ramljak


Na više lokacija u gradu jutros su se pojavili jumbo plakati nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Splita Branke Ramljak. Sveučilišna profesorica na Ekonomskom fakultetu aktivno je krenula u pripreme za nadolazeće izbore i transparentno traži članove tima ove nove opcije na lokalnoj političkoj sceni.


Glavna poruka je “Tražim bolje od sebe! Nema skrivanja! Split te treba.“, a tu su i siluete koje predstavljaju mjesta za one koji joj se žele pridružiti kao članovi tima u svojstvu vijećnika/ica, savjetnik/ica, suradnik/ica…

To je jedini ispravan način za okupiti najbolje ljude koje Split može ponuditi, kaže Ramljak, jer Split ne treba jednu stranku, ekipu, rodbinu. Splitu trebaju najbolji koji su se spremni izložiti i četiri godine služiti svojim sugrađanima.

– Građani nemaju povjerenja u politiku, a jedan od razloga je što vlada negativna selekcija kadrova, politika je zatvorena za izvrsne. Želim se okružiti najboljima i ovim putem obraćam se svim građanima Splita koji žele mijenjati stvari u našem gradu i smatraju da imaju sposobnosti za to. Želim napraviti tim i listu temeljenu na kompetencijama, a ne na vraćanju usluga – poručila je Ramljak.

– Svi koji se jave i koji imaju „čist“ životopis, ispravnu motivaciju i znanja koja naš grad mogu učiniti boljim proći će razgovor sličan onima koji se radi kada u privatnom sektoru želite zaposliti najbolje. Split ne zaslužuje ništa manje od toga. Intervju će napraviti nezavisni stručnjaci, a odluku će donijeti povjerenstvo u kojem ću biti i ja. Želimo znanje i kvalitetu, ljudsku i profesionalnu – istaknula je nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu.– Ako želite biti dio tima Branke Ramljak, prijaviti se možete na njezinoj službenoj web stranici www.brankaramljak.hr – poručuju iz tima Branke Ramljak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
2
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime