Britanski reality show za upoznavanje ‘Gola privlačnost’ privukao je i šokirao mnogobrojnu publiku. Slogan emisije je ‘Mi volimo započeti onako kako dobar spoj završava… goli.’

Natjecatelji prvo ‘upoznaju’ najintimniji dio kandidata, odnosno vide ih gole od pasa, pa po tome odlučuju tko od pet potencijalnih partnera ispada, a tko ulazi u uži krug, pišu 24 sata.

U drugom krugu osim genitalija, otkriva im se i torzo, te tek u trećem krugu i lice potencijalnih partnera. Na kraju slijedi odabir kandidata s kojim će od njih kasnije, potpuno odjevenima, izaći na spoj.

Sudionici su goli jer bi reality, po ideji tvoraca, trebao istražiti znanost ‘sirove primitivne privlačnosti’ i vidjeti može li ona biti dobra baza za potencijalnu ljubav.

Ipak, ovaj show zabavnog karaktera nije svima ‘sjeo’. Channel 4 na kojem se emitira ‘Gola privlačnost’ nakon jedne epizode 2016. godine primio je čak 45 tužbi, pisao je The Sun. U izvještaju je navedeno da je u 48 minuta showa prikazano 282 kadra muškog spolnog organa te 69 ženskih.

Prvu epizodu gledalo je čak 1,3 milijuna gledatelja, a televizijski kanal objasnio je zašto su došli na ideju kreirati takav show.– Bazira se na radu psiholoških i seksualnih znanstvenika koji tvrde da su goli spojevi ključ uspješne veze – rekli su s televizije.

Nova četvrta sezona ‘Gole privlačnosti’ emitira se od ponedjeljka do petka u 23.45 na RTL Livingu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime