Na Javnim radovima zaposleno 20 osoba u Sinju

Kroz program realizacije projekata iz područja komunalnih radova u tvrtku Čistoća Cetinske krajine zaposleno je 10 osoba, a isto toliko zaposleno je na projektu zaštite, uređenja i održavanja objekata kulture, istraživanja kulturno povijesne baštine i organiziranja kulturnih manifestacija u Kulturno-umjetničko središte Sinj

Grad Sinj u svibnju je, preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kroz program javnih radova zaposlio 20 osoba, a očekuje se i dodatno zapošljavanje još 25 nezaposlenih, piše Ferata.


Na javni poziv Grada Sinja za zapošljavanje na javnim radovima prijavilo se 216 kandidata, a primljeno ih je 20. Odabir kandidata izvršilo je Socijalno vijeće Grada Sinja, čiji je prijedlog prihvatio povjerenik Vlade Igor Vidalina.

Kroz program realizacije projekata iz područja komunalnih radova u tvrtku Čistoća Cetinske krajine zaposleno je 10 osoba, a isto toliko zaposleno je na projektu zaštite, uređenja i održavanja objekata kulture, istraživanja kulturno povijesne baštine i organiziranja kulturnih manifestacija u Kulturno-umjetničko središte Sinj. Kandidati su zaposleni na rok od 6 mjeseci i to od 18. svibnja do 17. studenoga 2017. godine. Oni koji stanuju na udaljenosti većoj od 2 kilometra od Grada Sinja, uz plaću od oko 2.500 kuna dobivat će i naknadu za putne troškove, a sve troškove podmirivat će HZZ.

Iz Grada Sinja ističu da su od HZZ-a zatražili zapošljavanje još 25 osoba na programu pomoći u kući, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Sinj, koje je dobilo dozvolu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za pružanje socijalnih usluga, piše Ferata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0