NA BATERIJAMA NEMA STRUJE Zoričić: “Hvala što ste svim igračima osigurali naočale”, Borozan odgovorio: “Objede, klevete i laži”

Borozan je odgovorio Zoričiću nakon prozivki. Evo o čemu se radi

Tomislav Borozan i Ante Zoričić

Splitski gradski vijećnik Ante Zoričić pisao je ne ravnatelju Javne ustanove Športski objekti Split, Tomislavu Borozanu, a njegov e-mail primili su i splitski gradonačelnik Andro Krsulović Opara i svi gradski vijećnici.


SPLITSKA RUGANJA “Ravnatelju, hvala što se te svim igračima osigurali naočale za noćno igranje tenisa i košarke”

Zoričić u prilogu poslao fotografiju naočala

“Nakon što više od deset dana nema struje na Baterijama, s radošću je primljena vijest da će javna ustanova sportski objekti, čiji ste srećom Vi čelni čovjek, svim igračima osigurati naočale za noćno igranje tenisa i košarke.

U ime svih korisnika centra koji su sa zebnjom očekivali ovu vijest primite zahvalu i iskrene čestitke” – stoji u ironičnom Zoričićevom mailu.

Zoričić je u prilogu poslao fotografiju naočala “za noć”.

“Objede, klevete i laži određene gospode”

Nije prošlo puno vremena da prozvana Javna ustanova športski objekti Split odgovori Zoričiću.

“Objede, klevete i laži određene gospode koji su imali privatne interese prije nego je GV dodijelilo Javnoj ustanovi Športski objekti na upravljanje i održavanje teniskih terena na SRC Bačvice se nastavljaju”, napisali su te su nastavku nadodali:“Privatne pretenzije koje nemaju veze s građanima a naročito s djecom i omladinom na koju se pozivaju imaju i nadalje te cine sve da diskreditiraju Ustanovu u obavljanju povjerenog posla pa tako i grad kao Osnivača Ustanove.

S punom odgovornošću tvrdim da svoj posao obavljamo profesionalno i sukladno zakonu.
To sto imamo posla s ljudima koji ne poštuju odluke Grada i Ustanove prisiljeni smo angažirati zaštitarsku službu koja i pored svojih ovlasti mora zvati policiju da intervenira ako je to van njihovih ovlasti”, poručuju iz JU Športski objekti.

Osvrnuli su se u nastavku na rasvjetu Ustanove.

“A sto se tiče rasvjete Ustanova je najmanje kriva sto je HEP privremeno isključio struju jer se radilo o neplaćenom računu koji datira od vremena kada je isto koristio netko prije Ustanove.

“Nema smisla odgovarati na svakodnevne provokacije”

Svjetlo se gasi na teniskim terenima onda kada korisnika nema, odnosno kada teren nije rezerviran.

I na kraju mislim da nema smisla odgovarati na svakodnevne provokacije osim štiti kucni red sportskog objekta i imovinu grada ako treba i drugim zakonom dopuštenim sredstvima”, zaključuje ravnatelj spomenute JU Športski objekti Split Tomislav Borozan.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime