“Molim te, sljedeći put bez ovih kupaćih”: Lovren, Kramarić i Vrsaljko fotografijama s Jadrana zapalili ženski dio publike

Dejan Lovren i Andrej Kramarić otkrili su da su u Rovinju otplivali 250 metara u tri minute i 10 sekundi

Dejan Lovren i Andrej Kramarić fotografirali su se zajedno i pokazali isklesana tijela, a i pohvalili svojim plivačkim uspjehom.


Naime, oni su objavili sliku iz Rovinja gdje se hrvatska nogometna reprezentacija priprema za Europsko prvenstvo i otkrili da su otplivali 250 metara za tri minuta i 10 sekundi, javlja Dnevnik.hr.

“Sumnjali, a rekordi se ruše. Lova na stol!!! Dejan Lovren, dobra pratnja, ali drugi put navigaciju ponesi. Dva Michaela Phelpsa, kao ribe u vodi”, napisao je Kramarić.

“Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde…lagano vadite gotovinu večeras, ekipa. 3’10 – 250m. Bravo, Andrej Kramarić. Molim te, sljedeći put bez ovih kupaćih”, istaknuo je Lovren.

“Prebili smo more”, dodao je Dejan. Otkrio je i tko je najmanje vjerovao u njegov uspjeh. “Moj vlastiti prijatelj je najviše sumnjao, ali zato sad znam kako se osjećam”, napisao je uz fotografiju sa Šimom Vrsaljkom.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
5
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime