Šokantnu priču o tome kako je saznala da ju je suprug pet godina varao s vlastitom majkom podijelila je na TikToku. Jedno je otkriti da vas partner vara, sasvim je druga stvar saznati da ima aferu s jednim od vaših članova obitelji. Ali upravo se to dogodilo Jamie Walker, majci dvoje djece iz SAD-a, pišu 24 sata.

Njezin video je postao viralan na TikTok-u nakon što je podijelila šokantnu priču o tome kako je dan nakon svog 33. rođendana otkrila da je njen suprug spava s vlastitom majkom i to pet godina. U nizu videozapisa Jamie je objasnila kako je njezin sin tinejdžer prvi otkrio istinu 2011. godine nakon što je jednog dana ušetao u soba te zatekao oca i baku.

– Moj je sin naletio na sada već bivšeg supruga s mojom mamom, a radili su ono što su očito radili već posljednjih pet godina. Došlo je do obračuna, moj je sin rekao: ‘Ako joj ne kažeš, ja ću joj reći’ – ispričala je.

– Moj bivši suprug odlučio je da želi biti taj koji će mi to reći, pa me poveo na dugačku vožnju koja je završila na parkiralištu Walmarta, obavili smo ozbiljan razgovor i rekao mi je da to traje posljednjih pet godina – nastavlja. Jamie je bila shrvana istinom, ali tvrdi da zbog financijskih ograničenja nije mogla odmah napustiti muža.

– Bila sam u šoku i nisam znala što učiniti. Tada nisam bila u mogućnosti financijski se brinuti o sebi ili djeci, pa smo se nekako nosili s tim i odradili terapiju – priznaje ona. Obitelj se kasnije preselila u Tennessee u pokušaju da ostavi prošlost iza sebe i započne novi život – no njezin suprug nije mogao ostati vjeran i navodno ju je ponovno prevario, ovaj put sa 60-godišnjom suradnicom. Par se konačno razveo 2017. godine, a njezin se suprug u međuvremenu oženio suradnicom. U dodatnim isječcima Jamie odgovara na neka od gorućih pitanja svojih pratitelja – uključujući i to kako se sa svime nosio njezin sin, koji danas ima 25 godina.

– Moj sin koji je tada imao 16 godina i imao je to traumatično iskustvo te se dobro drži, malo se mučio – tvrdi Jamie. Rekla je da njezin sin, razumljivo, nije u sjajnim odnosima s tatom niti bakom, ali njezina kćer i dalje ima kontakta sa svojim ocem. Jamie se također otvorila o tome kakav je njezin odnos s mamom danas, rekavši kako ga je u potpunosti prekinula u prve četiri godine jer joj je trebao ‘prostor za ozdravljenje’ i nije željela imati posla s njom. Dodala je da su stvari između njih dvije tijekom posljednjih godinu dana počele biti bolje, ali i dalje neće voditi nikakav razgovor o bivšem suprugu, piše Mirror, prenose 24 sata. 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime