Mladost Ribola Kaštela u Estoniji: “Očekujemo veliku borbu za pobjedu”

Igra se pravilo zlatnog seta, a ekipa koja pobjedi ide na talijansku mega momčad Milano.


Odbojkaški Mladost Ribola Kaštela u srijedu rano ujutro zaputili su se u daleku Skandinaviju, gdje protiv prvaka Estonije momčadi Parnu igraju 1/16 finala challenge cup-a.


Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 19 sati, a Mladost Ribola Kaštela nakon nesretnog poraza u 5 setova od Mladosti Zagreb, već očekuje novi težak posao. Parnu osim u estonskom prvenstvu nastupa i u Baltičkoj ligi, a u svojim redovima imaju brazilski, engleskog i bugarskog internacionalca, te nekolicinu reprezentativaca Estonije.

Mladost je najavila veliku borbu, a uzvrat je u srijedu 18. prosinca u Kaštelima.

Igra se pravilo zlatnog seta, a ekipa koja pobjedi ide na talijansku mega momčad Milano.

– Očekujem kvalitetno predstavljanje kluba u ovome europskom kupu. Nadam se da ćemo nastaviti igrati kao što smo dosad prikazali i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat u dalekoj Estoniji. Naravno respektiramo svakog protivnika pa tako i ekipu Parnu, ali očekujem veliku borbu za pobjedu da razveselimo naše vjerne navijače kojima se ovom prilikom zahvaljujem na glasnoj podršci svaku utakmicu – kazao je Kristijan Šućur te dodao:

– Kroz dosadašnji dio sezone smatram da smo prikazali kvalitetnu igru no uvijek ima prostora za napredak. Također smo pokazali da se možemo nositi sa svakom ekipom u MEVZI te je to rezultat napornih priprema i treninga uz najveći naglasak na timski duh naše ekipe

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime