MLADI SOLINJANI ODUŠEVILI Sjajni nastupi Filomene i Ive u Zvijezdama, žiri oduševljen

Za duet u idućem krugu Filomena je poželjela iznenađenog Tončija. Ivo je Ninu Badrić kupio već nakon prvih nekoliko taktova

Nakon što se u glazbeni show ‘Zvijezde – ljetni hit‘ ove sezone prijavio rekordan broj kandidata, samo njih 60 dobilo je priliku nastupiti pred omiljenim žirijem u Hrvata i razoružati ih svojim nastupom, glasom i karizmom, a prvih 12 natjecatelja to je učinilo već večeras!


Voditeljica Antonija Blaće pozdravila je gledatelje i uzbuđeno najavila da i službeno počinje potraga za ljetnom glazbenom senzacijom koja će, osim vlastitog hita iz pera hitmejkera Tonča Huljića, osvojiti i primamljivu novčanu nagradu od 50 000 kuna te nastup na ovogodišnjem prestižnom Splitskom festivalu. Ove sezone kandidate očekuju i određena nova pravila. Naime, žiri neće više mentorirati kandidate kroz svoje timove, ali nakon svog prvog nastupa natjecatelji će birati člana žirija s kojim bi u idućem krugu željeli pjevati duet, no žiri će odlučiti hoće li to uistinu biti tako.

Dobro raspoloženi žiri zasjeo je u svoje crvene fotelje, spreman za smijeh, zabavu, suze, ali i konstruktivne kritike. ”Publika je malo ‘razmažena’! Sa svakim godišnjim dobom traže drugu pjesmu”, našalio se predsjednik žirija Tonči Huljić pa dodao: ”Mi ovdje tražimo nekoga tko može iznijeti pravi ljetni hit. I to ćemo sigurno naći!”

Premijerni nastup u crvenoj fotelji čekao je neponovljivog Branka Đurića Đuru, koji je sve u studiju odmah nasmijao nakon što je pokazao kako bi to izgledalo da Massimo otpjeva – Halida Bešlića!

Već smo pisali da je show prve večeri ukrala Katica Dizalica, a vrijedi spomenuti da su zapažene nastupe imali mladi solinski pjevači Filomena Puljiz i Ivo Kralj.


Osma po redu na scenu je stupila 20-godišnja Filomena Puljiz iz Solina. Svojom izvedbom velikog hita 90-ih ‘Ne traži ljubav’ grupe E.T. rasplesala je cijeli studio i podignula sve članove žirija. ”Najveći je problem prevelika želja i ambicija. Samo ‘skulirati’ i sve će biti na svome mjestu”, komentirao je Tonči Filomeninu samouvjerenost. ”Ovo je prva točka koja me stvarno dignula!”, pohvalio je Đuro Filomenine plesne pokrete uz koje je i sam zaplesao. Za duet u idućem krugu Filomena je poželjela iznenađenog Tonča.Ivo Kralj 21-godišnjak je koji u ‘Zvijezde – ljetni hit’ također dolazi iz Solina. Inače je student glazbene pedagogije te svira klavir i gitaru. Jako je vezan za svoj bend i želi s njima ostvariti veliki uspjeh. Žiriju i publici odlučio se predstaviti hitom Dina Dvornika ‘Zašto praviš slona od mene’, a Ninu Badrić kupio je već nakon prvih nekoliko taktova.

– Hvala ti što si nas podsjetio na Dina, imaš dobru energiju, frajer si – zadovoljno je komentirao Đuro.

– Ljudi se izuzetno loše snalaze pjevajući njegove pjesme, a ti si to, na neku čudnu foru, napravio odlično i meni se to svidjelo – kazala je Nina, a Tonči je naglasio da bi ga sljedeći put volio vidjeti s gitarom. Ivo je dobio pet stolaca, a za duet poželio Ninu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime