Mjere vrijede do 10. siječnja. Beroš komentirao što će biti dalje

"Mi u ovom trenutku ne znamo što nam donose blagdani, druženja i potres. Bilo bi u ovom trenutku neodgovorno od mene reći da razmišljamo o relaksaciji mjera"


Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u ponedjeljak kako je danas u Hrvatsku stiglo novih 17.550 doza cjepiva protiv COVID-a 19, a zaključno s 3. siječnja u Hrvatskoj je protiv koronavirusa cijepljeno 12.285 osoba.


Komentirao je i manji broj testiranja na koronavirus u posljednje vrijeme rekavši kako su uzrok tome božićni i novogodišnji praznici, no očekuje da će se polovicom siječnja taj broj normalizirati, odnosno povećati broj testiranja na COVID.

Kad je riječ o mjerama protiv koronavirusa koje bi trebale trajati do 10. siječnja, Beroš je istaknuo kako će njihovo trajanje ovisiti o epidemiološkoj situaciji.

“Mi u ovom trenutku ne znamo što nam donose blagdani, druženja i potres. Bilo bi u ovom trenutku neodgovorno od mene reći da razmišljamo o relaksaciji mjera, moramo pričekati da prođe adekvatno vrijeme, sagledati brojke novozaraženih i hospitaliziranih i onda donijeti odluke”, kazao je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
3
Hagić
3
Hmmm
4
Plač
8
Grrr
35
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime