Prošle su već četiri godine od K-1 Grand Prixa u Zagrebu na kojem je Mirko Cro Cop pobjedom ostvario, kako je tada rekao, vrhunac svoje karijere. No, vlasnik K-1 još uvijek nije platio borce kojii su sudjelovali na njemu, uključujući Filipovića.

Mirko Filipović je na svom Facebooku javno progovorio o cijeloj situaciji i upoznao fanove s likom i djelom Mikea Kima. U objavi, koju je napisao na engleskom kako bi došla i do Koreje i Kine gdje se, prema Filipovićevim riječima, Mike Kim najvjerojatnije skriva, kaže kako je Kim nekoliko puta obećao da će platiti dug, ali do toga nije došlo, iako još uvijek organizira slične događaje u susjednim zemljama.

– Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih brendova u borilačkom sportu, K-1. Osim što je vlasnik te kompanije, on je i profesionalni prevarant. Nikada nije isplatio plaće borcima za K-1 Grand Prix održan 2013. u Zagrebu. Dao je toliko obećanja i uvijek govorio: “Molim te, pričekaj još malo.” Ponaša se kao petogodišnjak s legendarnim objašnjenjima zašto kasni s plaćanjem. U ovo vrijeme prošle godine uhvatio sam ga u Beogradu i dao mi je riječ da će nam platiti do 1. ožujka 2017. Zamolio me da još sačekam. Sad već mjesecima ignorira pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante. Skriva se u nekoj rupi u Koreji ili Kini. Samo želim informirati sve K-1 borce i sve ostale koji nisu u svijetu borilačkih sportova da ne posluju s ovim čovjekom. A onima koji se s njime rukuju poručujem da prebroje prste nakon toga. – napisao je Mirko.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0