Milanovićeva izjava izazvala buru u BiH: “Sve nas je uvrijedio. Treba ga proglasiti nepoželjnom osobom”

Oštre poruke iz BiH

Predsjednik Zoran Milanović ranije danas izjavio je kako je BiH najuspješnija u borbi s epidemijom jer “tamo niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi”, a na tu je izjavu reagirala je tamošnja Naša stranka.


Podsjetili su da je od početka pandemije u BiH od koronavirusa oboljelo 133.088 osoba te njih 5.145 preminuo, a da je Milanović svojom izjavio uvrijedio sve građane, prenosi Klix.ba. “U najvećoj mjeri vrijeđao je žrtve pandemije, bolesne i umrle, kao i njihove obitelji. Bosna i Hercegovina mora odgovoriti na njegovu izjavu skladno i dostojanstveno i dati do znanja da nikada neće biti poštapalica u Milanovićevim pokušajima da sarkazmom pokušava skrenuti pažnju s vlastitog nerada”, rekli su iz Naše stranke.

Tvrde i kako je tom izjavom pokazao apsolutni nedostatak diplomatske vještine, političke korektnosti, empatije te višak arogancije, šovinizma i političkog primitivizma. “Najbolji odgovor koji možemo dati Zoranu Milanoviću je da ga proglasimo nepoželjnom osobom i barem djelomično vratimo dostojanstvo našim građanima pokazujući da ne dopuštamo da ih svatko ponižava kada želi, a Milanović je to učinio već nekoliko puta”, poručili su iz Naše stranke.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
6
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime