Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker danas je u svom uredu ugostio je nekadašnjeg proslavljenog hrvatskog reprezentativca Milana Rapaića.

Rapaić je stigao u pravo vrijeme s obzirom na netom donesenu odluku o povratku reprezentacije Splitu i Dalmaciji.

“Drago mi je bilo vidjeti velikog prijatelja Davora”

– Jako mi je drago da će Hrvatska opet igrati u Splitu. U onoj posljednjoj utakmici protiv Mađarske na Poljudu je vladalo sjajno ozračje, uvjeren sam da će tako biti i protiv Portugala, rezultatski i kad je u pitanju atmosfera – kazao je Rapaić te je nastavio:

– Drago mi je bilo vidjeti velikog prijatelja Davora, razgovarati o reprezentaciji, hrvatskom i svjetskom nogometu. Rekao sam mu da me više od svega raduje što nam je reprezentacija izvanredna, kao što je oduvijek i bila. Velika je stvar što je Hrvatski nogometni savez na čelu s Davorom Šukerom učinio da reprezentacija igra po cijeloj Hrvatskoj. To je najbolji način za promociju hrvatskog nogometa – naglasio je Rapaić, a objavljeno je na službenim HNS stranicama.

Rapaić je svjestan činjenice da na otvaranju nove sezone u Ligi nacija Vatrene očekuju dvije zahtjevne utakmice protiv Portugala i Francuske, ali uvjeren je u snagu hrvatske reprezentacije.

“U ovim utakmica odlučuju sitnice”

– Ne može biti jačih utakmica od dvoboja s Portugalom i Francuskom, ali to je naš rang. Skupina je takva da svatko svakoga može pobijediti, Hrvatska, Portugal i Francuska su svjetske velesile, vrh svjetskoga nogometa. U utakmicama takvih protivnika uvijek odlučuju sitnice, detalji – kaže popularni Miki u izjavi koja je objavljena na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Bizarna HNS-ova reklama za novi dres

Napominjemo, HNS je danas objavio izgled novog dresa reprezentacije, a premijeru će imati 5. rujna u utakmici u sklopu Lige nacija na Poljudu ugostiti Portugal. Osim toga, kako navodi portal Index HNS je na svojoj YouTube stranici objavio i reklamu za novi dres.

Radnja akcijskog videa počinje u skrivenoj organizaciji za mikročipiranje u kojoj glasnogovornik Saveza Tomislav Pacak obavlja neku radnju vezanu uz dres. U idućem trenutku je predaje sumnjivom tipu na motociklu, a u pozadini možemo vidjeti vozilo sa zatamnjenim staklima i dvojicu snagatora koji vrebaju na tu scenu.

Nakon toga počinje utrka zagrebačkim ulicama između djelatnika Saveza i ljudi koji iz nekog razloga žele ukrasti dres. Nakon nekoliko izmjena vozila, dres stiže u sjedište Saveza gdje ga željno očekuje predsjednik HNS-a Davor Šuker. Njegov osmijeh na kraju neodoljivo podsjeća na osmijeh negativaca iz akcijskih filmova. Zbog toga je ionako neobična reklama i njena poanta još manje jasna, prenosi Index.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime