Mesić se nije pojavio na sudu. Bulj: “Poručujem mu da je kukavica!”

"Ostajem pri tome kako je Stipe Mesić krivokletnik i nepogoda hrvatskog naroda, a to ću i dokazati"

Pripremno ročište kojim je danas trebao započeti sudski postupak u kojem bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić tuži saborskog zastupnika Mira Bulja zbog povrede časti i ugleda je odgođeno. Razlog odgode – Stjepan Mesić i njegov odvjetnik nisu zaprimili odgovor na tužbu koja je poslana elektroničkim putem.


Mesić je Bulja tužio u lipnju prošle godine zbog toga što ga je ovaj nazvao ‘krivokletnikom i elementarnom nepogodom za hrvatski narod’. Od suda je zatražio naknadu od 25 – 30 tisuća kuna naglasivši kako će cijeli iznos donirati u humanitarne svrhe, piše Ferata.

Bulj se jutros pojavio na zakazanom ročištu noseći sa sobom knjigu ‘Vrijeme krivokletnika’ autora Miroslava Tuđmana koju je kao dokaz predao u sudski spis. Predložio je i nove svjedoke u postupku – Vladimira Šeksa, Tomislava Karamarka, Davora Božinovića, Marijanu Petir, Josipa Manolića i Josipa Jurčevića.

“Dolazit ću na svaku raspravu jer se ovog postupka ne bojim, dapače, veselim mu se i jedva čekam da krene. Ostajem pri tome kako je Stipe Mesić krivokletnik i nepogoda hrvatskog naroda, a to ću i dokazati. Osim toga, poručujem Mesiću i da je kukavica jer se danas nije pojavio.”, poručio je Bulj u javnom obraćanju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime