MEKSIČKA SAPUNICA Nova drama u Ljubav je na selu: “Pa ona je moja bivša šogorica, ostavila je mog brata i djecu!”

Jučer poljupci, danas suze

Farmer Marijan je morao jednu damu poslati doma, a Bahra je komentirala da je 80 % sigurna da će ostati. Najstariji farmer odlučio je da s njim na imanje neće otići Ljubica pa je ona dobila vijenčić od cvijeća, prenosi RTL.


“Nisam očekivala da ću prva dobiti ovaj lančić, što je prevagnulo, to on samo zna”, rekla je Ljubica pomalo razočarano.

Nevenu je Anita otkrila da je za sada siguran i da njegove djevojke ne idu još kući.

Rasema je morala također izbaciti dva kandidata. Željko je bio prvi za kojeg se farmerica odlučila da ide kući, a druga osoba bio je 40-godišnji Mladen.

“A valjda joj se nisu sviđale moje godine. Neću izgubiti vjeru u ljubav!” zaključio je.

Zoran je vrlo brzo odlučio koga šalje kući, a to je bila Marija koja je od njega starija 13 godina. Drugi vjenčić dao je Snježani.

“Dobila sam lijepi cvijetak, zadovoljna sam nek im je sa srećom i vidim da su zaljubljeni on i Suzi”, rekla je Snježana i otišla sa smješkom.

Dragan je morao izbaciti dvije djevojke jer je na svoje imanje pozvao Silviju, a Aniti je rekao da već zna koga šalje kući. Vjenčić je prva dobila Antonija.“Ja se vodim svojim unutarnjim odgovorima, i da ne duljimo, Ana, ti ne ideš na moju farmu”, rekao je Dragan zaželjevši sreću i Ankici.

“Mislim da sam zavrijedila puno boljeg čovjeka od Dragana”, kazala je Ankica.

Nakon odabira kandidata došao je trenutak da farmeri upoznaju ‘zlatne djevojke i gospodina.

Farmeri i farmerica na spojevima na slijepo

Zoran je upoznao svoju ‘zlatnu djevojku’ Dijanu, ali nije bio zadovoljan jer je Dijana više pričala o njegovim magarcima nego o njemu, a i pogled mu je stalno skretao prema Suzi.

“Stislo mi se u grlu i želudac mi se okrenuo, ali morala sam izdržati, a Dijana je baš zgodna”, komentirala je Suzi teška srca, no brzo se smirila kad je vidjela da je Zoran stalno skretao pogled prema njoj.

Osim toga, sve se pretvorilo u meksičku sapunicu jer je ispalo da je Dijana šogorica Ireni koja je pisala farmeru Draganu.

“Pa ona je moja bivša šogorica!” rekla je Irena uplakana. Dijana je također priznala da se poznaju preko 30 godina.

Rasema je sve nasmijala spojem na slijepo sa ‘zlatnim dečkom’ Mirsadom jer oboje slabije čuju. Kada ga je ugledala zaključila je da je podsjeća na medvjeda te da je umalo pobjegla.

“Oprosti, ne bih da se uvrijediš, ali ne pašeš mi”, rekla je Rasema te dodala da je osjetila neku negativnu energiju.

Neven je bio idući na spoju na slijepo, a Samanta, njegova ‘zlatna djevojka’, otkrila mu je da samo želi da se poštuju i da su kompatiblini.

“Javila sam ti se jer si mi bio drag, simpatičan i sladak i ne smijem takvu priliku propustiti. A svidjelo mi se i kako si ušao u gepek!” rekla je Samanta farmeru, a on je rekao da se nada da se to više nikad neće ponoviti.

Kada su se napokon ugledali, Neven joj je dao poljubac u obraz.

Dragan je upoznao svoju ‘zlatnu djevojku’ Kristinu.

“Očekujem od muškarca da on nosi hlače u kući, i ne bih htjela nekog papučara”, rekla je Kristina Draganu, a njemu je to godilo čuti. Kada ju je ugledao, Dragan se, kaže, skamenio.

“Osvojile su me te njezine crne oči i potpuno sam se sledio”, priznao je Dragan.

Farmer Marijan je svoju ‘zlatnu djevojku’ propitkivao o svemu, a kad ju je prvi put ugledao, priznao je da mu je srce lupalo sto na sat, dok je Radmila rekla da joj Marijan nije skroz po volji.

Nakon spojeva na slijepo, Kristina je Dragana pitala je li spreman ukrotiti jednu partijanericu, a on se na to nasmijao i rekao da ima poriv zagrliti je i izljubiti koliko mu je lijepa.

Silviji je rekao da se neće natjecati za njezino srce.

“Imam iznenađenje za tebe, imam ja sina od 20 godina. Tako da ne brini, neću se boriti za tvoje srce jer si premlada za mene, ali ti ćeš imati poseban status na mojoj farmi i bit ćeš posebno pažena”, rekao joj je farmer.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime