Mate Bulić je u bolnici: ‘Prima kisik, pozitivan je na koronu…’

U veljači ove godine obišao je Hrvatsku i s turnejom 'Ja sam na vas ponosan' uveselio svoju vjernu publiku. Organizirao je tri koncerta - u Splitu, Osijeku i Zagrebu, a zabave nije nedostajalo


Priče kako je pjevač Mate Bulić (63) na respiratoru i da je u teškom stanju brzo su se proširile društvenim mrežama nakon što je jedan svećenik na Facebooku napisao kako će moliti za njegov oporavak.


Kontaktirali smo Matin tim, koji nam je demantirao da je glazbenik na respiratoru, ali su nam rekli da je istina da se nalazi u bolnici.

– Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutačno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru – rekli su za 24sata.

Dodali su i da su se oglasili oko ovog događaja zato što su htjeli skrenuti pažnju na to da bolest ne bira, ali i upozoriti druge da se što više paze i pridržavaju mjera kako bi zaštitili sebe, ali i druge.

– Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću – istaknuli su.

U veljači ove godine obišao je Hrvatsku i s turnejom ‘Ja sam na vas ponosan’ uveselio svoju vjernu publiku. Organizirao je tri koncerta – u Splitu, Osijeku i Zagrebu, a zabave nije nedostajalo. Čim se unormali situacija oko pandemije korona virusa, Mate jedva čeka stati na pozornicu i opet zapjevati.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
7
Hmmm
4
Plač
44
Grrr
9
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime