Markotić o Koloni sjećanja u Vukovaru: “Branitelji su znali čuvati jedni druge u ratu pa znaju i danas”

Predstavnici Vlade i stožera opet su upozoravali građane da moraju biti vrlo odgovorni


Nakon radnog sastanka predstavnika Vlade i stožera održana je kratka press konferencija. Šef premijerova ureda, Zvonimir Frka-Petešić, prepričao je o čemu su razgovarali: “Konstatirano je da smo došli do stabilizacije broja zaraženih i broja preminulih.


Broj sada stagnira. Sada trebamo vidjeti što ćemo napraviti, što mjerama, što odgovornim ponašanjem, kako ne bismo ostali na ovoj razini brojeva koji su jako veliki”.

Upozoravaju građane na obiteljska druženja

Novinarima se uskoro obratila i profesorica Alemka Markotić, koja je opet govorila o Koloni sjećanja koju je neki dan opravdavala izjavom:

“Svi znamo što je Vukovar”. Predstavnici Vlade i stožera danas su ponavljali kako građani moraju biti vrlo odgovorni, apostrofirajući obiteljska druženja kao najveći izvor zaraze, a gospođa Markotić ponovila je da vukovarska Kolona zbog koje su izmijenjena pravila o okupljanjima ne predstavlja ugrozu, piše telegram.

Argumentirala je to sljedećom izjavom: “Važno je istaknuti da su naši branitelji znali čuvati jedan drugoga i svoje obitelji i u Domovinskom ratu, a to znaju činiti i danas”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime