U prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnijela pjevačica Lu Jakelić, koja se transformirala u Ciaru, a u nedjelju navečer se transformacije nastavljaju.

Natjecatelji su Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek, dok žiri koji moraju impresionirati sačinjavaju Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, a voditeljski duo čine Frano Ridjan i Maja Šuput.

Marko je izveo “Jače manijače” Dina Dvornika, potpuno se prepustio ritmu i sve jako dobro zabavio.

– Prvi puta osjećam tremu. Noge mi klecaju i jako mi je stalo do ove izvedbe jer stvarno volim Dinu – rekao je Marko Braić ususret novoj transformaciji.

Kako kaže nije htio ići u karikaturu. – Želja mi je da ga ponovno oživim i da ljudima pružim da još jednom vide Dinu Dvornika – rekao je Marko koji priznaje da si je time nabio pritisak.Neda Parmać se ovaj put morala transformirati u Doris Dragović, a uz nju je bio Igor Mešin koji je uskočio u ulogu Petra Graše te su otpjevali pjesmu Što je od mene ostalo.

Nakon oskudno odjevene Claudije Beni Fabijan Pavao Medvešek ulazi u cipele čak dvojice velikih pjevača!

Ed Sheeran i Andrea Bocelli četvrti su zadatak za simpatičnog Fabijana Pavla Medvešeka. Ovog glumca dočekao je dvostruki izazov!

Nakon Cardi B, Madonne, Ricky Martina došao je red i na hip hop legendu.

”On je zanimljiva ličnost kontroverznih poteza, života na rubu i avanturističkoga duha, a ja ću pokušati ući u njegovu glavu i vidjeti što se tamo zbiva.”, opisao je Siniša Ružić svoju novu transformaciju u američkog repera 50 Centa.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime