Ove subote (08.02.) održat će se 1. kolo Dalmatinske Trail Lige – Marjan Trail (Dugopolje Edition). Naime iako se proteklih godina ova utrka održavala na području Park šume Marjan u Splitu, ove godine zbog sigurnosnih razloga ta utrka se tamo nažalost ne može održati.

Stoga će ta utrka biti „u gostima“ u Dugopolju gdje će natjecatelji prolaziti istočnim i zapadnim djelom Mosora, ulaziti u Kraljevu Peć, trčati preko Dugopoljskog polja i sve do cilja u Kotlenicma ispred ulaza u špilju Vranjača.

Utrka će imati dvije dužinske katergorije (9,5km i 24km), a novost je da će se održati i utrka s psima tj. Canicross utrka u dužini od 9km koja će ujedno biti i prva Canicorss utrka u Dalmaciji.

Startnina za utrku je 100kn, a prijaviti se mogu svi ovdje kao i na sam dan utrke. Pošto utrka nije kružna, organizator (Trail i treking klub Strka iz Mravinaca) će omogućiti prijevoz trkača na start, kao i prijevoz stvari sa starta na cilj. Više informacija možete saznati na službenim Facebook stranicama TTK Strke ili na službenim Facebook stranicama  Dalmatinske Trail Lige.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime