Mario Vušković i Dino Skorup danas su potpisali profesionalne ugovore s Hajdukom. Dvojac Hajdukovih perspektivnih igrača potpisao je ugovore do ljeta 2024. godine.

Vušković je 18-godišnji stoper, do sada je upisao tri službena nastupa za prvu momčad Bijelih i redovan je član mlađih selekcija reprezentacije Hrvatske.

– Jako sam sretan i ponosan zbog potpisa prvog profesionalnog ugovora s Hajdukom, to je ono za što sam radio i što sam sanjao od malih nogu. Hvala Klubu što je stao iza mene i ukazao mi povjerenje, za mene ovo predstavlja veliki motiv za rad i napredak – kazao nam je nakon potpisao Mario Vušković.

Dino Skorup 20-godišnji je veznjak, prvotimac je Hajduka II, a do sada je nastupio za prvu momčad nastupio u četiri prijateljske utakmice.

– Nevjerojatan osjećaj, presretan sam i iznimno ponosan zbog potpisa profesionalnog ugovora s najvećim Klubom. Ovo je samo još jedan dodatan poticaj, na meni je da se fokusiram na rad i trening te se nadam da ću u budućnosti dobiti priliku nositi sveti dres pred punim Poljudom – istaknuo je Dino Skorup.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime