Mario Pašalić: “Čestitam svima na zasluženoj pobjedi, nastavimo zajedno borbu za Klub u našem vlasništvu!”

Bivši igrač Hajduka je produžio vjernost projektu "Za sva vrimena!", a ovu priliku je iskoristio da Bijelima čestita na pobjedi

Osim dobrih vijesti iz Maksimira jučer, lijepe vijesti stižu i iz sve veće hajdučke donatorske obitelji koja okupljena pod sloganom „Za sva vrimena!“ sudjeluje u drugoj etapi projekta otkupa dionica.


Naime, vjernost projektu produžio je i Mario Pašalić koji se uključio u ovu ključu etapu projekta otkupa dionica.

– Od predstavljanja projekta znao sam da je to to i da će se moje ime sasvim sigurno naći u tematskom parku, jer za svakog navijača Hajduka nema većeg izraza ljubavi osim da bude uz voljeni klub za sva vrimena. – rekao je Pašalić, osvrnuvši se još jednom na jučerašnju pobjedu Hajduka protiv Dinama.

– Čestitam na zasluženoj pobjedi i hrabroj igri treneru i igračima. Svaka čast navijačima koji su došli u velikom broju. Pogotovo bih čestitao onima koji su sebe dali u ovaj model Našega Hajduka, koji ga guraju i mislim da svima postaje jasno da je to model koji moramo sačuvati, otplatiti dionice i imati naš Klub. Vrijeme je da svoju ljubav prema klubu svaki navijač izrazi i sudjelovanjem u projektu Za sva vrimena.

Osim za svoje ime u tematskom parku, uplatio je i iznos za ime svog oca za kojeg je to bilo iznenađenje.

– Izradili smo za njega posebnu zahvalnicu i poslali mu poštom kao poklon iznenađenje. Ne samo da sam ga uspio iznenaditi, već i rasplakati. – otkrio je Pašalić.Kao znak zahvalnosti za stalnu podršku i vjeru u ovaj ‘socios’ model, Udruga Naš Hajduk uručila je Pašaliću crni navijački dres s njegovom osmicom.

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kuna) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kuna) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (8-20 sati) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0