Marijana Puljak: “Izjava o djeci u domovima još je jedna sramotna Beroševa izjava”

Marijana Puljak iz Stranke pametno komentirala je izjavu ministra zdravstva, Vilija Beroša, koji je gostujući kazao da bi djeci bilo bolje u domu, ukoliko je ondje okruženje zdravo, nego kod istospolnih parova

Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus u Bjelovaru su objavili zajednički izlazak na parlamentarne izbore. Komentirali su i informaciju da je Stranku s imenom i prezimenom napustilo šest članova, uključujući gradonačelnika Knina, Marka Jelića.


 “Stranka s Imenom i Prezimenom okupila je čitav niz osoba koje nisu stranačk. Dvije su logike napuštanja, logika parlamentarnih izbora i eventualno ako se nekom ne uklapa u lokalne priče i modele, ono što se očekuje na lokalnim izborima. Ovo je racionalna odluka da se ide u parlamentarne izbore na ovaj način, svatko može imati drugu odluku, ja to ne bih mjerio drugim kriterijima, osim tih racionalnih”, rekao je Ivica Relković.

Dodao je da je sinergija puno veća na nacionalnim temama.

Dalija Orešković kazala je da će na listama imati dobre i kvalitetne ljude te da je upravo to ono što je bitna razlika između njihove koalicije i ostaloga što se nudi na predstojećim parlamentarnim izborima.

Ivan Kovačić je i dalje uz nas i podupire ono što mi želimo ostvariti. Rekao je da je njegova uloga u ovoj stranci relativno ograničenog vremenskog trajanja, jer mi imamo rotirajuće predsjedništvo i mislim da će s vremenom politika uistinu postati posao časnih ljudi koji će se time baviti prvenstveno zbog altruizma, a ne zbog ostvarenja svojih privatnih ambicija”, rekla je Orešković.

Marijana Puljak iz Stranke pametno komentirala je izjavu ministra zdravstva, Vilija Beroša, koji je gostujući u Točki na tjedan kazao da bi djeci bilo bolje u domu, ukoliko je ondje okruženje zdravo, nego kod istospolnih parova. “Ja bih rekla da je to još jedna sramotna izjava ministra Beroša”, kazala je Puljak.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime