Manijaku koji je u Kaštel Gomilici napao dvije djevojčice određen je istražni zatvor.

Sve se odigralo u utorak prijepodne u Kaštel Gomilici. Nepoznati je muškarac prišao dvjema djevojčicama. Jednu od njih je podigao i počeo ljubiti, a kada su djevojčice počele vikati, brže-bolje je pobjegao.

Uhićen manijak koji je u Kaštel Gomilici napao dvije djevojčice

“Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je, nakon prvog ispitivanja u svojstvu osumnjičenika, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1983.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina iz članka 158. stavak 2. Kaznenog zakona/11. (9. 10. 2020.)

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 37-godišnjak 6. listopada 2020. u mjestu u okolici Splita s leđa prišao djevojčici (2011.), iako svjestan da se radi o osobi mlađoj od 14 godina života, i počinio navedeno kazneno djelo.Općinsko državno odvjetništvo u Splitu predložilo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika na temelju zakonske odredbe iz članka 123. stavak 1. točka 2. Zakona o kaznenom postupku koji je sud prihvatio i odredio mu istražni zatvor”, stoji u priopćenju DORH-a.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime