MALA VIJEST ZA DALMACIJU, ALI VELIKA ZA TRNBUSE Nakon dvadesetak godina ovaj dio Poljica dobio trgovinu, vrata otvorio Studenac

"Ovo je rezultat velikog truda nekolicine mještana Trnbusa. Ovim dućanom će se poboljšati kvaliteta života ne samo mještana Trnbusa, nego svih stanovnika gornjih Poljica odnosno njih oko 900"


Teško je nekome u Splitu, Šibeniku, Makarskoj ili Dubrovniku objasniti kakvu radost može izazvati jedno otvaranje trgovine, a upravo se to dogodilo u Trnbusima, malom zamosorskom poljičkom mjestu.


Naime, jučer je u Trnbusima otvorena prodavaonica Studenca koja svojim kupcima omogućava svakodnevnu kupovinu u ugodnom ambijentu.

Po osnovne namirnice više ne moraju voziti daleko

“Studenac s novim standardima uređenja stavlja užitak kupovine na prvo mjesto te svojim kupcima osigurava kvalitetnu ponudu proizvoda po akcijskim cijenama – od svježeg voća i povrća te ostalih raznovrsnih namirnica, a tako će biti i u Trnbusima” – poručili su iz Studenca.

Pohvalno je da se netko odlučio otvoriti prodavaonicu tamo gdje drugi nisu htjeli. Ovakve stvari malim selima i njihovim stanovnicima daju dodatnu vrijednost, sigurno im puno znači da po osnovne namirnice ne moraju voziti daleko. Time je Studenac opravdao svoj slogan “Korak do vas”.

Veliko zalaganje nekolicine mještana

Petar Stanić jedan je od presretnih stanovnika Trnbusa nakon jučerašnjeg dana, a spada u nekolicinu mještana koji su svojim višegodišnjim zalaganjem doveli do dugo očekivanog otvaranja trgovine u njihovom mjestu.

– Ovo je rezultat velikog truda nekolicine mještana Trnbusa. Ovim dućanom će se poboljšati kvaliteta života ne samo mještana Trnbusa, nego svih stanovnika gornjih Poljica odnosno njih oko 900. Zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, a posebno nekolicini vrijednih mještana Trnbusa koji su svojim radom pomogli da se ovaj projekt ostvari. Već prvog dana promet je bio velik i uopće ne sumnjam da će se otvaranje Studenca pokazati kao prava stvar – govori nam presretni Stanić.Nema sumnje da koristi od otvaranja prve trgovine nakon 20 godina neće imati samo lokalno stanovništvo, nego će pomoći i turizmu ovog kraja pošto se sve više ljudi odlučuje na izgradnju apartmana i bazena.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime