MAKARSKI BOŽIĆNI GRAD “GORI” Atmosferu će ovog vikenda dodatno zagrijati Maja Šuput i Vuco

Dani vikenda bit će suhi, idealni za adventska zbivanja


Sad je već potpuno jasno, makarski Božićni grad jedna je od najpopularnijih adventskih destinacija u Dalmaciji ovog prosinca. Ne čudi to s obzirom na trud i originalnost koja se ove godine može vidjeti u sklopu ove manifestacije.


Danas će se u Božićnom gradu obilježiti Dan tradicije i Dan torte Makarane, a nastup FA “Tempet se zbog kiše premješta u Čarobnu kuću. Program počinje u 19 sati. Gaga, Ivić i Marino nastupaju u 21 sat.

Kiša će biti danas i u petak, a dani vikenda bit će suhi, idealni za adventska zbivanja.

Već uzavrelu atmosferu Božićnog Grada dodatno će u subotu podgrijati Maja Šuput! Organizatori najavljuju tulum kakav se rijetko viđa. Kada Maja nastupa, vrhunska zabava je zagarantirana. Koncert počinje u 19 sati na velikoj bini.“Kad Vuco dolazi, moraš i ti” – stoji u pozivu na koncert Vuce u nedjelju navečer. S glazbenom karijerom od preko 30 godina, Vuco je pokazao da može raditi što god poželi – od heavy metala, izleta u turbo folk, do skladanja za neke od najvećih imena na našoj glazbenoj sceni poput Miše Kovača, Kemala Montena, Alke Vuice. Vuco stupa na malu binu Čarobne kuće u 21 sat.

Dalmacija Danas i Božićni grad za čitatelje našeg portala pripremili su iznenađenje, a o čemu se radi možete vidjeti na našoj Facebook stranici.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime