Makarska: Sravnat će se uvale i škrape da se dobije velika plaža za hotel

Za potrebe ovog projekta morat će se razbiti sve uvale i škrape koje se protežu 200 metara zapadno, koje nisu mogle primiti velik broj kupača.


Uređenje priobalnog pojasa i nasipanje plaže ispod hotela Romana izazvalo je dosta reakcija u javnosti, najviše iz razloga jer mnogi ne dijele oduševljenje gradske uprave umjetnim, nasutim plažama. Podsjetimo da se radi o radovima za koje je dobivena građevinska dozvola, a koji se protežu duž 220 metara, piše Makarska Danas.


Kako je Robert Bunjevac, voditelj projekta, rekao za Kroniku, projekt sadrži i drugu fazu koja će se završiti 2022 godine. Plaža će moći primiti 1000 kupača, što otprilike odgovara kapacitetu cijeloga hotela, no Bunjevac tvrdi kako će plaža biti otvorena za sve. Beach bar Buba postaje fiksni objekt, a bit će tu i fontana, garderobe, koktel bar…

Za potrebe ovog projekta morat će se razbiti sve uvale i škrape koje se protežu 200 metara zapadno, koje nisu mogle primiti velik broj kupača. No oni koji bi uhvatili mjesto uistinu bi bili privilegirani, jer zbog ovakvih uvala Makarska rivijera i jest uvijek bila destinacija s najljepšim plažama.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
3
Grrr
36
Molim?
31 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime