MAKARSKA RIVIJERA I PRIJATELJI ZA PETRINJU Prvi koraci prema realizaciji izgradnje kuće obitelji Boltužić

Nema velikih i malih donacija, samo jedan cilj, a to je da obitelj Boltužić dobije siguran dom.


Prošlu srijedu, 3.2.2021. široj javnosti je predstavljena inicijativa „Makarska rivijera i prijatelji za Petrinju” kojoj je cilj konkretno pomoći u saniranju posljedica razornog potresa koji je krajem 2020. godine zahvatio područje Sisačko-moslavačke županije.


Odlučeno je izgraditi kuću šesteročlanoj obitelji Božidara Boltužića iz Jabukovca, čiji je dom u potpunosti razrušen te je pregledom nadležnih službi, dobio crvenu naljepnicu i kao takav je opasan za život.

U ovom trenutku se čekaju rezultati geomehaničkog istraživanja, koje je preduvjet za odluku o temeljenju nove građevine.

Velik broj tvrtki i građana se priključio ovoj humanitarnoj inicijativi, stoga koristimo priliku da im se od srca zahvalimo.

Ukupni iznos donacija koji je do danas uplaćen na za to posebno otvoren račun je 62.101,00 kn.

Nema velikih i malih donacija, samo jedan cilj, a to je da obitelj Boltužić dobije siguran dom.“Makarska rivijera i prijatelji za Petrinju” nastavlja s prikupljanjem sredstava te poziva sve sugrađane i prijatelje koji su u mogućnosti da se priključe plemenitoj inicijativi.

Sudjelovati možete:  • donacijom na žiro račun otvoren isključivo za potrebe ove akcije u Zagrebačkoj banci IBAN: HR9423600001502859351
  • donacijom građevinskih i obrtničkih materijala i usluga
  • donacijom stvari za opremanje kuće.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime