MAJKA JE DALA OTKAZ DA STALNO BUDE UZ SINA Humanitarna akcija “Poljica za Antino ozdravljenje”

Pomozite i Vi 21-godišnjem Anti Buliću iz Tugara!

Potaknuti slučajem koji se u svakom trenutku može dogoditi svakome od nas, u okviru humanitarnog projekta “Humanost na djelu: Neka svaki more živ biti!” pokrenuta je humanitarna akciju pod nazivom “Poljica za Antino ozdravljenje” kako bi se pokušalo pomoći jednoj peteročlanoj obitelji u nevolji, javlja Savez za Poljica. 


Naime, mlađahni Ante Bulić (21) iz Tugara , prije nešto više od godinu dana nesretnim slučajem poskliznuo se u mehaničarskoj radionici i pri padu teško ozlijedio glavu (fractura cranii et baseos cranii lateris dextri etc.). Iako je od tada do danas nesretni mladić u stalnoj komi, njegova brižna majka koja je bila primorana dati otkaz na poslu kako bi ga njegovala kaže:  – Ja san sritna da je moj Ante osta živ. Prije mi se ni pojubit ne bi da, a sad ga baren jubin trista puta na dan! –

Majčinu radost i optimizam, suprotno službenoj dijagnozi, potiče sam Ante odajući svojom ustreptalom dušom da majčine poljupce i brižne riječi i ‘vidi’ i ‘čuje’, sve to potvrđujući pogledom rječitijim od riječi.

I doista, vrativši se iz mrtvih, s višestrukim operativnim zahvatima iza sebe i svakodnevnim fizikalnim i drugim terapijama što uključuje botoksiranje mišića, prilagođeno hranjenje, konstantne vježbe, specijalističke preglede, bolničko liječenje, toplice itd. Ante svakodnevno pokazuje diskretne znakove oporavka koji bude nadu u ozdravljenje. I dok su ljubav i pažnja kojom je obasut beskrajni, obiteljski proračun odavno je iscrpljen jer sve što Anti život znači ima svoju cijenu koja mjesečno premašuje iznos njihovih polugodišnjih prihoda.

– Da već dosad nije bilo pomoći dobri judi, u prvom redu mojih sumještana, moga san odavno sebi nataknit omču oko vrata! -, priznaje Antin otac koji obitelj uzdržava ionako skromnom mirovinom, ali sad lišen mogućnosti dodatne zarade jer se u potpunosti posvetio sinu i njegovom ozdravljenju.

Dirnuti ovim slučajem, apeliramo na vas da pomognete ovoj (ne)sretnoj obitelji uplatom odgovarajućeg novčanog iznosa srazmjerno vašim mogućnostima izravno na tekući račun Antinog oca kako slijedi:


Primatelj:  Darijo Bulić, Tugare
IBAN:        HR1524020063205235457
Svrha:       Poljica za Antino ozdravljenje

Uz dragocjenu novčanu potporu o kojoj je obitelj Bulić životno ovisna, svojim humanošću dodatno ćemo motivirati ove drage i hrabre ljude dajući im do znanja da nisu sami u svojoj nevolji, pa kako se dobro dobrim vraća, uvjereni smo da će naš Ante već u bliskoj budućnosti samostalno skrbiti o sebi pomažući pri tom druge kojima to bude potrebno, javili su Antini prijatelji iz Saveza za Poljica. Pomozite i vi!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0