Maja Giljanović: “Pozivam svakoga tko zna bilo kakvu informaciju o ovom užasnom događaju da se javi policiji”

Članica SDP-a apelira da se jave oni koji nešto znaju o mučenju životinje


Maja Giljanović, članica Gradskog odbora SDP-a Split, oglasila se danas priopćenjem vezanim uz pronađeni leš mačke na splitskoj Rivi.


Prenosimo ga u cijelosti.

“Nakon što su nedavno građani pronašli otrov za pse na Splitu 3, danas doznajemo za monstruozan zločin usmrćivanja mačke na Rivi.

Nema sumnje, ovako nešto može biti samo djelo monstruma ili pak osobe narušenog mentalnog zdravlja, a tko tako nešto napravi životinji, može i čovjeku. U svakom slučaju potrebna je žurna intervencija policije i nadležnih službi.

Kaznenim zakonom je propisana kazna zatvora do jedne godine, za onoga tko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je zlostavlja.

Nažalost, svjedoci smo da se teško pronalaze krivci za ovakve postupke, stoga pozivam svakoga tko zna bilo kakvu informaciju o ovom užasnom događaju da se javi policiji.U posljednje vrijeme, priče o patnji i umiranju otrovanih životinja u našem gradu su česte te sama kao vlasnica psa, strahujem svakodnevno.

Nadam se i očekujem da će u ovom slučaju krivac biti uhvaćen i kažnjen te da će policija uz pomoć cijele zajednice učiniti sve da se ovakvi postupci ne ponavljaju.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
5
Hmmm
1
Plač
15
Grrr
4
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime