Unatoč brojnim pisanjima da će hit napadač HNL-a Kristijan Lovrić završiti na Poljudu, od toga čini se nema ništa. HNK Gorica svog krilnog napadača cijeni na najmanje 2 milijuna eura, preveliki je to zalogaj za splitske Bijele.

Mario Stanić i Ivan Kepčija su svjesni toga i morali su se okrenuti nekim drugim i jeftinijim varijantama. Mediji javljaju da je na meti Hajduka 19-godišnji nigerijski napadač iz Latvije, Tolu Arokodare. Ovaj mladić trenutno nastupa za četvrtoplasiranu ekipu Valmiere Glassa, postigao je 7 pogodaka u 16 nastupa te ima dvije asistencije.

Ukoliko bi stigao ne bi bio jedini Nigerijac na Poljudu, tamo je već neko vrijeme Samuel Edouk koji bi mu pomogao u aklimatizaciji na novu sredinu.

Isto tako, dva igrača su na pragu odlaska iz Splita. Ukrajinac Oleksandr Svatok bi trebao svakog časa potpisati za Dnipro-1 i donijeti zaradu od 400 tisuća eura dok je Hamza u ozbiljnim pregovorima s mađarskim Fehervarom i pokušava se izboriti za što veća primanja, piše Nogometne vijesti.

Uglavnom, prometno bi moglo biti na Poljudu ove zime, nove snage kreću u rekonstrukciju aktualnog kadra.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime