– S čim da budemo zadovoljni? Kako smo igrali prvih 45 minuta, ne mogu reći da je ovo bila Hrvatska koju ja znam. Nedostajalo je agresive, previše smo im dopuštali da rade što hoće oko šesnaesterca, trebalo je biti 4-0. Razlog ne znam, ali ako ovako nastavimo neće se pisati dobro, rekao je Dejan Lovren (31).

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije oštro je komentirao visok poraz na startu Lige nacija i prvoj utakmici nakon gotovo 10 mjeseci. “Vatreni” su u Portu izgubili 4-1.

– Neki igrači nisu u formi, i nama i njima tek je počelo prvenstvo, ali bez agresivnosti ne možeš pobijediti u ovakvim utakmicama – rekao je Lovren za Novu TV.

Nije nam bilo Luke Modrića i Ivana Rakitića, Šime Vrsaljko bio je nedovoljno spreman pa nije mogao igrati. Ali…

– I njima je Ronaldo falio, a borili su se za svaku loptu. Moraju se postaviti prioriteti na terenu, od agresivnosti i želje za pobjedom. Možemo igrati najljepši nogomet, ali bez toga ne možemo pobijediti – jasan je Lovren.

Nema previše vremena za analize, već u utorak gostujemo kod svjetskih prvaka Francuza u Parizu.

– Trebamo skupiti glave, pogledati gdje smo griješili, popraviti ovo u što kraćem roku. Znamo da nas čeka jako teška utakmica. Ako se danas netko osjeća umornim, neka preskoči Francusku. Imamo dovoljno dobrih igrača na klupi. Ovako ne možemo završiti Ligu nacija – zaključio je Dejan Lovren.

Dominik Livaković (25) bio je najbolji igrač Hrvatske, imao je nekoliko fantastičnih obrana. I da nije njega, mogli smo izgubiti i većom razlikom.

– Nemamo puno razloga za zadovoljstvo. Nismo dobro izgledali, moramo se što prije oporaviti od ovoga. Idemo svjetskim prvacima i moramo tamo biti u što boljem izdanju – rekao je Livi i nastavio:

– Vidjelo se da nismo dugo igrali skupa. Nisu ni oni, ali što je tu je. Prvo poluvrijeme nije nikako bilo dobro, u drugom smo se malo stabilizirali, ali ovaj rezultat ružno zvuči.

Što je Dalić rekao nakon 0-1 na poluvremenu i silne dominacije Portugalaca (tri stative)?

– Izbornik nas je podržao i rekao stvari koje moramo raditi bolje. Puno puta smo se vraćali kad smo gubili, da možemo i to vratiti, ali nažalost nije išlo danas – rekao je Livaković.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime