LOV NA 50.000 KUNA: Ovo su parovi četvrtfinala turnira ‘Makarana 2019.’

Najveće iznenađenje je poraz ekipe Maraska & Makarska Touristik za koju nastupaju brojna poznata imena poput Perišića. Pervana, Kraljevića, Sutona, Martinca...


U nedjelju i ponedjeljak odigrani su dvoboji 1/8-finala malonogometnog turnira “Makarana 2019.”, te je poznato kojih će osam momčadi u završnici turnira igrati za glavnu nagradu u iznosu od 50 000 kuna. Riječ je o izuzetno jakom malonogometnom turniru koji ove godine obilježava jubilarnu 10. obljetnicu.


Jubilarno izdanje ovog turnira nudi i najveću novčanu nagradu. Tako će pobjedniku turnira pripasti nagrada u iznosu od čak 50.000 kuna, drugoplasirana momčad osvojit će 10 000 kuna, dok će trećeplasiranoj momčadi pripasti 3.000 kuna.Igra se po futsal pravilima (4+1).

U nastavku Vam donosimo rezultate dvoboja 1/8-finala, te raspored četvrtfinalnih dvoboja.

1/8 FINALA

PSK Jako Sport – Young Boys  3-0 (B.B)
Caffe bar Faraon – MNK Tići  2-1
Kala bar – Brela  3-1
Caffe bar Sea Wolf – GAK Šibenik  1-5
Speedy Gonzales – Hercegovina & Hotel Park  1-1, penali 3-4
Vila Bili – Fugiranje kamena  9-1
Topli dom – Maraska & Makarska Touristik  1-1, penali 4-3
SS Bagušić & Good Life – DVD Makarska  3-1Najveće iznenađenje je poraz ekipe Maraska & Makarska Touristik za koju nastupaju brojna poznata imena poput Perišića,, Pervana, Kraljevića, Sutona, Martinca… Kao jedan od favorita za osvajanje turnira ističe se momčad GAK Šibenik za koju nastupaju brojni igrači prvoligaša Crnice. U igri za glavnu nagradu je i branitelj naslova Vila Bili, a tu je i vrlo dobra ekipa Hercegovina & Hotel Park iz susjedne Hercegovine.

Utakmice četvrfinala igraju se u četvrtak, 26. prosinca u dvorani na GSC-u. Raspored četvrtfinalnih susreta donosimo u nastavku.

ČETVRTFINALE

Vila Bili – GAK Šibenik
Caffe bar Faraon – Topli dom
SS Bagušić & Good Life – Kala bar
Hercegovina & Hotel Park – PSK Jako Sport

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime