LJUBAV JE POBIJEDILA Antonija je zbog Srećka otišla u Kanadu, u braku su i žele proširiti obitelj

"Bila sam iznenađena, šokirana, sretna, ma presretna"

Antonija Beščec (30) s otoka Vira bila je ‘zlatna’ djevojka farmera iz Kanade Srećka Ponjavića (35) u jedanaestoj sezoni showa ‘Ljubav je na selu’, koja se od ponedjeljka ponovno emitira na malim ekranima.


Zbližili su se tijekom snimanja te međunarodne sezone, a po završetku showa Antonija se preselila kod njega u Kanadu. U proljeće 2020. Antonija se na društvenim mrežama pohvalila zaručničkim prstenom pa otkrila da ju je njezin partner zaprosio na mjestu gdje su se prvi put poljubili.

– Nisam ništa znala niti slutila. Jeli smo voće i čokoladu, Srećko je pošao u garažu i pitao me da mu dođem pomoći. Napravio je isto kao i u epizodi u sceni kad smo kliknuli i poljubili se u garaži kod BMW-a. Srećko je kleknuo, uzeo moje ruke i rekao: ‘Ovdje smo prvi put kliknuli i ovdje je bio prvi poljubac u Kanadi. Volim te i hoću da mi budeš žena’ – ispričala je Antonija za RTL.

Vjenčali su se kod matičara u kolovozu 2020. i najavili veliko slavlje nakon crkvenog vjenčanja koje su planirali u 2021. Planove su i ostvarili, a onda rekli i kako jedva čekaju osnovati obitelj. Srećko i Antonija još jedan su dokaz da show ‘Ljubav je na selu’ spaja srca. Antonija često pohvali svog supruga i kaže kako je ne prestaje iznenađivati i darivati. Kupio joj je automobil, mobitel, odvodio na izlete…

– Bila sam iznenađena, šokirana, sretna, ma presretna. Moj prvi auto u Hrvatskoj je bio stari Audi 80! Hvala mom dragom Srećku na tako lijepom poklonu i iznenađenju.

Srećko je priznao kako nikada nije ni pomišljao o tome da bi nekoga mogao upoznati na televiziji. I on i Antonija bili su otvoreni za ljubav i ona im se dogodila.


Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime