Lepa Brena u zagrebačkoj Areni još je jednom dokazala zašto je već desetljećima na vrhu regionalne glazbene scene.

Na dva rasprodana koncerta koja je Brena održala ovog vikenda u Zagrebu izgledala je poput svjetske dive, a na bini ju je pratilo više od 50 ljudi, što plesača što glazbenika.

Koncert je započela pjesmom “Boliš i ne prolaziš”, spuštajući se u Arenu na velikoj zvijezdi praćena gromoglasnim pljeskom publike.

Koncert je bio podijeljen u više dijelova te je u svakom mijenjala odjeću i koreografiju.

Kada je zapjevala “Jugoslavenku” cijela dvorana je euforično zapjevala s njom u glas. Atmosferu do usijanja  podigla je starim hitovima kao što su “Čačak”, “Duge noge”, “Dama iz Londona” te “Miki Mićo”.

Na pozornici su joj se u jednom trenu pridružili i članovi obitelji, suprug Slobodan te sinovi Viktor i Stefan. Potom su zajedno otpjevali pjesmu “Ja nemam drugi dom”.

Na kraju možemo reći kako je Brena oduševila Zagreb te sa sobom donijela neku pozitivnu energiju.

– Moje pjesme nemaju pasoš ni vrijeme trajanja niti nacionalno opredjeljenje. Ovdje smo samo da prenosimo ljubav i pozitivnu atmosferu – poručila je na kraju koncerta Lepa Brena.3 KOMENTARI

  1. Stvarno ne razumijem ove komentare…ne vidim u cemu je problem…moji su svi bili u domovinskom ratu…i uvijek su mi govorili da se nisu borili protiv pjesme…takodjer i oni slusaju lepu brenu…nazalost neki nisu vise s nama…pjesma treba da spaja ljude..a svi vi koji pljujete po breni i drugima …sigurno znate sve i jednu pjesmu od brene..jer sigurno svaka festa bez narodne muzike nije festa.hvala..a sad mozete nastavit pjuvat koliko zelite…al jedna je brena..

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime