Lepu Brenu novinari su tražili odgovor na nedavne kritike upućene od strane umirovljenih hrvatskih generala zbog njezinih koncerata u Zagrebu kako prenosi Dnevnik.hr.

Nedavni koncerti Lepe Brene u zagrebačkoj Areni zasmetali su četvorici umirovljenih hrvatskih generala. Pod naslovom “Nacionalna sramota u hrvatskome glavnom gradu”, Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk su u priopćenju za javnost naveli kako su se na koncertu vijorile jugoslavenske zastave sa zvijezdom petokrakom pod kojima su počinjeni nebrojeni zločini nad hrvatskim narodom.

– U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske. Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, održala je u zagrebačkoj Areni koncert u kojem je bacila u trans obožavatelje njenog lika i ‘dela’.

– Je li to ista ona Lepa Brena, koja se naslikavala u Brčkom za vrijeme velikosrpske agresije u maskirnoj odori neprijateljskih formacija koje su jurišale na Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, razarale gradove i sela, ubijale nevine ljude- upitali si i dodali

– kako sudeći po ikonografiji u dvorani, zasigurno jest.

– Smatramo da takve osobe ne mogu javno istupati na teritoriju Republike Hrvatske i biti primane od strane hrvatskih državnih i lokalnih dužnosnika- navela su četvorica hrvatskih generala u mirovini.

Ocijenili su da dopuštanje njihovih posjeta i javnih nastupa narušava suverenitet i ugled naše države i vrijeđa osjećaje svih hrvatskih branitelja te ostalih građana koji bi, ustreba li, ponovno stali u obranu svoje Domovine.

A sad je uslijedio Brenin odgovor nakon što su ju novinari uhvatili nakon jedne kazališne premijere, prenosi Dnevnik.hr.

– Meni da nije mjesto tamo ne bih imala dva koncerta u Areni. Meni je prvoj bilo mjesto tamo, jer sam nastala u toj zemlji, mene je ta zemlja iznjedrila. Došla sam s porukom ljubavi i mira. Ovo je 21. stoljeće i mi u ovom stoljeću trebamo biti pametni, mudri i tolerantni, biti dio svijeta. Došla sam s ekipom od 120 ljudi i pokazala što sam sve radila zadnjih 40 godina i imala sam podršku 30 tisuća ljudi.4 KOMENTARI

  1. Onda pozovite vi Thompsona u bg arenu pa neka va pošalje tamo poruke ljubavi i mira . I nisu samo četiri generala prigovorila već svi normalni Hrvatski državljani osim one šačice plavih , zelenih i žutih vragova koji su bili na tom sramotnom koncertu .

  2. Svoju ljubav si poklonila Arkanu i četnicima,znaći i ti si četnikuša tvoju ljubAV NORMALNI Hrvati ne trebaju,samo srbo četnici su bili na tim koncertima,trebalo ih je odmah poslije koncerata .!skupa sa tobom u vlak pod hitno u jednom pravcu put Bgd

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime