Ministar Milan Kujundžić stavio je danas mandat na raspolaganje. Iako se nagađalo da će ministar podnijeti ostavku, on to nije učinio, već je kazao kako je nakon sastanka s premijerom odlučio staviti mandat na raspolaganje kako bi dobio više vremena da “dokaže da je sve što se događa zadnjih dana orkestrirani napad interesnih skupina protiv njega”, piše Index.

– Šlampavo sam ispunio imovinsku karticu, napravio sam normotehničke greške i zbog toga se ispričavam javnosti još jedanput. Imao sam sastanak s premijerom. Kriv sam jer sam normotehnički krivo ispunio imovinsku karticu. Sadržajno ništa nisam sporno učinio, kao ni moralno. Ovo je orkestrirani napad, djelovanje određenih interesnih skupina i to ću dokazati ovom dokumentacijom koju ću predati medijima i službama – poručio je ministar, piše 24sata.

Kujundžić je sve ono o čemu se u medijima pisalo nazvao lažima i pozvao premijera Plenkovića da odluči o njegovoj smjeni i da to učini na temelju činjenica. Rekao je da posjeduje dokumente koji dokazuju da je sve laž. Te će dokumente, kako kaže, proslijedili nadležnim organima.


1 KOMENTAR

Comments are closed.