Krstulović Opara se nasmijao na mogućnost da Šundov predsjeda Vijećem: Dogovoreni razgovori sa svima osim s SDP-om i Kerumom

"Sve ovo šta izlazi vanka su spinovi koje niti ne želim komentirati"

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara komentirao je špekulacije o kojima pišu i neki mediji, a odnose se na mogućnost koalicije HDZ-a i HGS-a u Gradskom vijeću Splita. Nagađa se da bi u tom slučaju predsjednik Gradskog vijeća možda bio Kerumova desna ruka, Jure Šundov, a na čelu Županijske skupštine Kerumova sestra, Nevenka Bečić.


Krstulović Opara se na ovaj trač samo nasmijao.

– Ja sam jučer došao iz Zagreba, a razgovore sa svima u Gradskom vijeću, osim s SDP-om ću započeti sutra. Sve ovo šta izlazi vanka su spinovi koje niti ne želim komentirati. – rekao je Krstulović Opara.

Komentirao je i današnju objavu splitskog HSLS-a kako ne postoji nikakva mogućnost suradnje s Kerumovim HGS-om.

– Članovi liste će o tome raspravljati kad za to dođe vrijeme. Isto tako sam rekao da se zna tko se isključio iz razgovora sa mnom i da računam na 34 vijećnika. – rekao je Krstulović Opara.

Nije htio nagađati hoće li uspjeti oformiti većinu na prvoj sjednici Gradskog vijeća, već kaže da će se o tome razgovarati nakon prvog i drugog kruga pregovora, a otkrio je i da su pregovori već počeli.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0