Krstulović Opara osnovao operativnu skupina za izradu Proračuna Grada Splita za 2017.godinu

Pozivu gradonačelnika odazvao se samo splitski HDZ s koalicijskim partnerima

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara okupio je operativnu skupinu za izradu Proračuna Grada Splita za 2017. godinu u kojoj su uz gradonačelnika i njegovi zamjenici Jelena Hrgović i Nino Vela te prof.dr.sc. Branka Ramljak, donedavna povjerenica Vlade RH za Grad Split, dr. sc. Domagoja Buljan Barbača, pročelnica Odsjeka za računovodstvo i financije Sveučilišnog odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu, mr.sc. Ivica Bašić, dipl.oec. Duje Sučić, izabrani vijećnik HDZ-a i Ljiljana Vučetić, pročelnica Upravnog odjela za financije. Operativna skupina je danas održala prvi radni sastanak.


Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je prilikom preuzimanja dužnosti pozvao političke stranke Pametno i Most te ostale vijećnike grada Splita da do 19. lipnja 2017. godine imenuju stručnjake u operativnim skupinama, pa tako i one za proračun za 2017. godinu. Pozivu gradonačelnika odazvao se splitski HDZ s koalicijskim partnerima.

Najvažniji dokument Grada Splita, proračun za 2017. godinu, još nije donesen, a zbog čega Grad Split nije u potpunosti funkcionalan.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0