KRSTULOVIĆ OPARA O ŽNJANU: “Danas više nema fekalija u moru, nema crnih jama ispod tih ilegalnih objekata”

Danas se splitski gradski vijećnici prvi put sastaju u 2021. godini na tematskoj sjednici Gradskog vijeća


Andro Krstulović Opara

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara prije početka 42. sjednice Gradskog vijeća Grada Splita osvrnuo se na projekt uređenja Žnjana.


– Ne treba predimenzionirati pojedince koji su previše prostora imali u javnosti, ali i u prethodnim vlastima. Moji prethodnici su dopustili privatnicima da harače po javnom i privatnom prostoru. Davali su im prostor koji je naš, kojeg su oteli za vlastitu korist. Čak su im i moji prethodnici plaćali vodu i struju. To je strašno. Mi smo tu stvar prekinuli, raščistili. Danas više nema fekalija u moru, nema crnih jama ispod tih ilegalnih objekata. Danas imamo čistu situaciju, imamo lokacijsku dozvolu i Vladinu odluku da raspiše koncesiju na koju će se Grad javiti i dobiti konačnu koncesiju – jasan je gradonačelnik.

– Neki su se smijali. Govorili da smo potrošili vrijeme na studije i papire. To je jedini način da se može raditi kvalitetno – nastavio je.

Kazao je da je lokacijsku dozvolu za objekt Burazina izdala je Splitsko-dalmatinska županija po Planu koji više ne važi.

– To je mrtvi papir. Mi imamo novi Plan – oštar je bio gradonačelnik Krstulović Opara.

O njegovom nasljedniku, tvrdi splitski gradonačelnik, ovisi hoće li Žnjan biti gotov u dvije godine.– Moj nasljednik će, ne samo tu, nego i na ostalim poslovima samo rezati trake. To je ono što ja nisam imao prigodu – zaključio je.

Danas se splitski gradski vijećnici prvi put sastaju u 2021. godini, a rasprava će se voditi o Nacrtu prijedloga nacionalne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime