Kristina Čerina osvojila još jednu prestižnu nagradu Hrvatskog taekwondo saveza

Kristina je nositeljica brojnih medalja s europskih i državnih prvenstava, a ovom nagradom oprostila se od juniorskog staža

Hrvatski Taekwondo savez objavio je završne nacionalne rang liste za 2017. godinu. Na vrhu liste najboljih boraca u juniorskoj konkurenciji od svih 10 težinskih kategorija najbolja je opet bila mlada Kristina Čerina.
Ona je u svojoj kategoriji do 68 kg na 5 od 6 kriterijskih turnira (na jedno nije putovala) osvojila svih 5 zlata te tako uvjerljivo skupila najviše bodova – ukupno 53. To je daleko najviše od svih ostalih kategorija, iako su mnogi nastupali na svim turnirima.
I to joj je bilo malo pa je u ukupnom zbroju svih 10 ženskih i svih 10 muških kategorija također bila uvjerljiva sakupivši više bodova i od svih kolega iz muškog dijela. Inače najbolji je bio Josip Teskera iz TKD DIV Knin.
Tako je Kristina na fascinantan način završila još jednu sezonu iz snova te se oprostila od juniorskog staža. Uz ovu nagradu bila je zlatna na mnogim državnim i europskim turnirima, prvak Hrvatske kao juniorka , prvak države kao seniorka, a za kraj je osvojila i brončanu medalju na juniorskom Prvenstvu Europe na Cipru početkom 11. mjeseca.
Od početka ove godine Kike ulazi u natjecanja kao senior, a mi joj možemo samo poželjeti da nastavi kao i do sada u ovoj puno jačoj i zahtjevnijoj kategoriji. Sretno, Kristina!
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0