Kraševa Domaćica na splitskoj Rivi proslavila 60. rođendan

Program je započeo u 11 sati, a u ulozi domaćice programa je bilo poznato televizijsko lice, Barbara Kolar

Na velikoj proslavi povodom obilježavanja 60 godina brenda Domaćica, splitska je Riva u subotu, 10. lipnja, pretvorena u slatki čokoladni svijet zabavne i plesne atmosfere. Bogati rođendanski program razveselio je Splićane svih generacija. Kako i priliči splitskom slavlju, i stari i mladi su uživali uz pjesmu i ples, kao i u proizvodima iz Kraševe slatke radionice.


Program je započeo u 11 sati, a u ulozi domaćice programa je bilo poznato televizijsko lice, Barbara Kolar. Rođendanska je proslava bila idealna prilika za podsjećanje na neka stara vremena, točnije 50-e i 60-e godine prošlog stoljeća kada je rođena Domaćica, omiljeni obiteljski keks. Stariji Splićani su se s nostalgijom prisjetili svoje mladosti, a mlađi su dobili zanimljiv uvid u ta lijepa minula vremena.

Splićanke i Splićani zaigrali su popularno Kolo sreće, legendarni televizijski kviz, uživali u taktovima domaćih i stranih hitova u izvedbi Roberta Marekovića, te zaplesali uz profesionalne učitelje plesa. Igračko i plesačko umijeće najboljih među posjetiteljima, nagrađeno je Kraševim slatkim poklon paketima.

Domaćica je povodom svog rođendana, tijekom cijelog dana poklanjala Splićanima 25% popusta na sve Kraševe brandove, u novo preuređenom dućanu Kraš Bonbonnière na Pjaci. Splićani su mogli uživati i u degustaciji nove limitirane edicije omiljene Domaćice koja dolazi u savršenom ljetnom spoju najfinije bijele čokolade i ukusne maline.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0