Podijelite

Čitavu noć Hrvatska je slavila svoj povijesni plasman u finale Svjetskog prvenstva. Ipak, u velikom slavlju jedan od reprezentativaca Hrvatske prisjetio se svog prijatelja iz djetinjstva Edvina Hodžića, čija iznenadna smrt je potresla mnoge, piše Index.hr.

Matea Kovačića pogodila je vijest o smrti njegovog prijatelja iz djetinjstva i nekadašnjeg suigrača, Edvina Dine Hodžića (23).

Kovačić se na Instagramu oglasio nakon tužnog događaja: ”Počivaj u miru, moj dragi prijatelju iz djetinjstva”, napisao je Kova. Hodžić je preminuo prekjučer nakon što mu je pozlilo na treningu.

Hodžić je bio igrač austrijskog malonogometnog kluba Kapfenberga, a trebao je uskoro potpisati za Innsbruck. Bio je vrstan malonogometaš, a s Mateom je igrao u omladinskim kategorijama LASK-a iz Linza.

”Dino je igrao s Mateom Kovačićem, čiji otac godinama radi u Austriji. Kao klinci igrali su zajedno. I nešto kasnije kada je Mateo dolazio svojima. Vjerujem da će ova vijest pogoditi i Matea jer su bili dobri prijatelji. Nitko od nas ne vjeruje da nas je Dino napustio – rekao je Rešo Halilović, prijatelj obitelji Hodžić”, pišu sportske.ba.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime