Kotromanović u društvu Milanovića s vrha Dinare citirao Thompsona: “Vratit će se laste s tisuću momaka…”

Bivši ministar obrane Ante Kotromanović na Facebooku se pohvalio fotografijama s planinarenja na koje se uputio sa svojim prijateljem Zoranom Milanovićem

Bivši SDP-ov ministar, Sinjanin Ante Kotromanović, iznenadio je u subotu Facebook objavom. Naime, dan je iskoristio za planinarenje, te je objavio fotografije s Dinare.


U svojoj objavi je napisao:

Dinara, najviši vrh 1913 m Troglav! Ispunio obecanje dato davno jednoj tvrdoglavoj glavi… Vratiti će se laste sa tisuću momaka!“.

Dinara se inače nalazi u dvije države, u Hrvatskoj i BiH, a Troglav, na kojemu se Kotromanović danas našao, nalazi se u BiH.

Barem je nekoliko zanimljivosti vezano uz današnju Kotromanovićevu objavu. Prva i najveća je da se fotografirao u društvu stranačkog kolege i bivšeg šefa SDP-a Zorana Milanovića. Druga je da je aludirao na stihove koje pjeva Thompson. Treća se tiče ukupnog konteksta objave u kojoj će neki, među redovima, možda pročitati najavu velikog Zoranovog povratka u aktivan politički život te stranke, a time i Hrvatske.

Kotromanovićeva objava se događa isti kada je Mirando Mrsić poslao dramatično pismo SDP-ovcima u kojemu je oštro osudio predsjednika stranke, Davora Bernardića.


[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=296108517498045&id=100012966972907&pnref=story” bottom=”30″]Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0