KOŠARKAŠKA POSLASTICA KK Split na Gripama protiv Zadrana

KK Split na Gripama protiv Zadrana igra u subotu i nedjelju


Kako se samo posložilo. HT Premijer liga na Gripama u subotu u 17.30, u nedjelju ABA liga u 19.00 sati. KK Split – KK Zadar, dvije utakmice u dva dana. Ako tome dodamo prognozu da će Split i Zadar igrati finale Kupa “Kreše Ćosića” 13. veljače na neutralnom terenu, eto dovoljno međusobnih dvoboja koji će plijeniti pažnjom. Vikend sa Zadrom najavljuje trener Splita, Ivica Skelin:
– Malo neobično da igramo s istim protivnikom dan za danom, moramo se adaptirat ali i njima je tako. Naši ključni igrači neće moći igrati obje utakmice, u subotnjoj utakmici priliku će dobit igrači koji su do sada manje igrali. Obje utakmice su važne, i domaća i ABA liga, mi ćemo procijenit koliko ćemo opteretit igrače. Nećemo zanemarit HT Premijer ligu, svaka nam je utakmica važna, i evo prilike za igrače koji su igrali manje.
Ivica Skelin
Za razliku od prvog dijela sezone Zadar ima pet novih igrača, Split tri…
– Točno, obje ekipe su izmijenjene i ovo neće bit iste utakmice, ali igrači Zadra su za razliku od prvog dijela sezone sada u sasvim drugačijem stanju, puno su se digli u formi.
Luka Babić je odradio prve treninge, u kakvom je stanju?
– Njegovo iskustvo će biti poticaj za sve ostale i obzirom da nije igrao mislim da je u zadovoljavajućem stanju – zaključio je Skelin.
Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime