KORAK NAPRIJED Ana Rucner i Marko Duvnjak lansirali tri nove obrade

Za sve izvedbe virtuozna čelistica je snimila i atraktivne video spotove


Foto: Privatni album

Glazba je oduvijek bila lijek, a to najbolje zna i naša virtuozna čelistica – Ana Rucner, koja je nakon par dana pomaganja u okolici Petrinje, zajedno s kolegom Markom Duvnjakom, odlučila iznenaditi i javnosti pokloniti dvije nove, energične izvedbe svojih omiljenih filmskih glazbenih tema iz uspješnica “Igra prijestolja” i “Pirati s Kariba”. Njih je snimila krajem 2020. godine, kao nadu u bolje sutra te stvarajući glazbu koja upravo i potiče na “korak naprijed”, bez obzira i ne osvrćući se na ono loše.


Ovim filmskim hitovima pridružila je i omiljenu rock obradu “Destiny”, iz Beethovenove V. simfonije, a u sve izvedbe za koje je snimila i atraktivne video spotove, Ani se pridružio bubnjar i trubač Marko Duvnjak. Za lokaciju novih video spotova odabrala je ponovno bajkoviti Dubrovnik.

–  Odabrala sam Dubrovnik koji je za mene, uz moj rodni Zagreb, jedan od ljepših umjetničkih gradova u Hrvatskoj. U Dubrovniku sam kroz svoj festival ‘Ana u gradu’ zaista glazbeno stasala kroz posljednjih deset godina i ovog sam Adventa osjetila veliku potrebu, upravo iz Dubrovnika odaslati svoju glazbenu novogodišnju čestitku – ističe Ana, koja je za svaki video spot pomno odabrala povijesne i atraktivne turističke lokacije širom Dubrovnika.

Tako je temu iz “Pirata s Kariba” smjestila na Trg oružja, a popularnoj skladbi nadodala i završnicu “Mombasa” iz filma “Inception”. Spotove je snimila Gio Kozić, s kojom Ana već neko vrijeme uspješno surađuje.“Igra prijestolja” dobila je svoju video verziju na atraktivnoj lokaciji hotela Rixos Premium Dubrovnik, Aninog omiljenog hotela, na jednoj od najljepših dubrovačkih plaža.

Ista ju je lokacija  inspirirala i za snimanje spota “Destiny” za koji se odlučila spustiti na same stijene, uz more, podno hotela.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime