KORAK ISPRED: Hajduk lansirao Hajduk digital TV – OTT aplikaciju

Hajduk Digital TV ili skraćeno HDTV, krajnjim korisnicima pruža potpuno novi pogled na Hajdukovu svakodnevnicu

HNK Hajduk danas je službeno zakoračio u digitalnu budućnost lansirajući Hajduk Digital TV – Over The Top aplikaciju!


OTT (akronim od engleskih riječi „Over the Top“) je sustav koji omogućuje izravnu distribuciju multimedijskog sadržaja krajnjim korisnicima preko interneta. Kao vodeći sportski brand u Hrvatskoj, HNK Hajduk prepoznao je potrebu da svojim vjernim navijačima donese potpuno novo iskustvo u svakodnevnom praćenju Kluba.

Hajduk Digital TV ili skraćeno HDTV, krajnjim korisnicima pruža potpuno novi pogled na Hajdukovu svakodnevnicu.

Ekskluzivni razgovori sa igračima, trenerima i klupskim legendama, prijenos utakmica mlađih kategorija, emisije sa eSport tematikom, kao i brojne druge emisije sportskog, zabavnog i edukativnog sadržaja s novim voditeljskim licima, predstavljat će tek dio bogatog i raznovrsnog multimedijskog sadržaja kojem se može pristupiti putem osobnih računala, smartphone i tablet uređaja, u svakom trenutku, diljem svijeta.

Korisnici HDTV aplikacije moći će prvi uživati u premijernim video sadržajima koji će, kao nikada do sada približiti splitske Bijele svima onima koji s Hajdukom žele živjeti iz dana u dan.

Pristup svim sadržajima moguće je uz prethodno obavljenu registraciju na tv.hajduk.hr, dok je za korištenje istog na pametnim uređajima s iOS operativnim sustavom potrebno i preuzimanje aplikacije HDTV na Apple store. Uskoro će se isto moći napraviti i s Android uređajima. Da iznenađenje bude potpuno, za početak je Hajduk svim korisnicima omogućio besplatnu registraciju i pristupanje HDTV sadržaju!


 

Preuzmite HDTV i budite korak ispred!Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime