Jedna od najnagrađivanijih i najpopularnijih klapa, uskoro će ostvariti jedan od najljepših snova, na oduševljenje svih obožavatelja.

Klapa Rišpet, održati će uz Dan žena 07. ožujka 2020., prvi veliki koncert u rodnom gradu, Splitu. Spaladium Arena spremna je, a ulaznice za ovaj klapski spektakl, koje su u prodaji, najtraženiji su poklon ovih dana, jer u subotu 7. ožujka gradom pod Marjanom će vladati euforija i emocije.

Pero Kozomara, Ivo Amulić, odnosno cijela ekipa iz Rišpeta, poznata je po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim i dalmatinskim ugođajem, ali i temperamentom.

Svi oni koji su prošle godine bili na dva koncerta zaredom u mjesecima unaprijed rasprodanom Lisinskom, još pamte ugođaj i nezaboravne večeri, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a Pero Kozomara, u Splitu najavljuje još veće stvari.

– Pripremamo naš najveći koncert do sada doma, u Splitu i po prvi puta u Spaladium Areni. Očekujem da će naša publika doći na ovaj predivan koncert, kojeg posvećujemo svim dragim ženama, jer ga upravo i radimo povodom dana žena, u subotu 7. ožujka. Gošće u Splitu su nam dvije velike “Dive” naše drage: Doris Dragović i Zorica Kondža, rekli su.

Uspješnice ‘Reći ćeš mi fala’, ‘Samo njoj ću pivat’, ‘Prsti zapleteni’, ‘Fališ mi’, ‘Šapnut ću ti tajnu’, ‘Jedina jubav moga života’, ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Ja samo za te živin’ ili aktualna ‘Kada ljubav dvije duše spoji’, za koju su treću godinu zaredom ovjenčani nagradom Cesarica za klapski hit godine, savršeno predstavljaju glazbenu filozofiju klape Rišpet, koja slavi život i ljubav.

Stoga ne propustite Dan žena u Splitu i Spaladium Areni, subota 7. ožujka 2020., jer uz klapu Rišpet se zaljubljuje, veseli, ali i tuguje.

Ulaznice za spektakl u Splitu, nabavite putem sustava eventim.hr i adriaticket.com.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime