– Milanović je krenuo sigurnije, ali već nakon petnaeste minute je počeo lagano gubiti živce i pokazivati nervozu što nije televizično. Ona se neverbalno bolje drži, iako je na početku pokazivala blagu tremu. Grabar Kitarović je bespotrebno komentirala učinke Sanaderove Vlade, što je Milanović vješto iskoristio u kontekstu današnje presude. Dio rasprave u kojoj su se Zoran Milanović i aktualna predsjednica zapleli u pojašnjenja kretanja udjela općeg duga države u BDP-u nije nimalo televizičan. Birač koji nije ekonomske struke nije puno dobio od toga, kao ni od Milanovićeve kratke lekcije o vrstama riječi u hrvatskom jeziku- komentira Skoko.

A oglasila se i Jadranaka Kosor svom Twitter profilu, prenosi Večernji list.

– Veli kandidatkinja da je jedna od najboljih hrvatskih vlada bila ona koju je vodila višestruko osuđena osoba. Eto.


3 KOMENTARI

  1. Za funkciju presjednika RH treba birati najbolje,ali ovo sto je bilo sinoc ,samo.pokazuje kakvo je drustvo u kojem zivimo.Onaj tko Kolindu kandidira za presjednicu pokazuje koliko je ekipa čiji je kandidat drzi do te funkcije.Za nju je pravi posao da otvori slasticarnu i pravi kolace.Milanovic ju je prevazisao za pet klasa ,njegov problem je sto ce pojes sam sebe.

  2. Jadranka KOSOR!! osoba koja je uvela Hrvatskim građanima PLJAČKAŠKE AGENCIJE..npr.. EOS-MATRIX..osoba koja je priuštila Hrvatskim Braniteljima 1992 godine samo jedan bod za ratište. jer nije bilo rata!1 Nije.. tko je ginuo u Bosanskoj Posavini?? Zašto je onda POKOJNI TIGAR ostavio svoje noge tamo??? I kasnije umro!! To je Jadranka Kosor!!!

Comments are closed.