KOMPLICIRAJU SE STVARI Neven Landek otkrio s kim je stvarno završio nakon showa, ali i kada im dolazi beba

Opaaa

Nakon što se Katarina Sever, susjeda Nevena Landeka svojedobno pojavila u jednoj epizodi showa Ljubav je na selu, po društvenim mrežama počelo se šuškati da su njih dvoje zajedno. Katarina, koja je inače majka šestero djece, navodno je već i trudna s Nevenovim djetetom.


Sada je to sve potvrdio sam Neven na svom profilu na Facebooku. Naime, nakon što ga je Željan Arnerić koji je u showu bio na farmi kod Raseme, a kasnije zaveo čak dvije sudionice showa, te na kraju završio sa Samantom pitao je li on stvarno s Katarinom, Neven mu je odgovorio potvrdno te otkrio da je termin za bebu za tri tjedna.

Podsjetimo, na društvenim mrežama gomila komentara upućivali su na to da nekakve emocije između para postoje, a zajedno su se družili i s kandidatkinjom desete sezone, Majom Lenom Švaljug. Neven je pod nekoliko Katarininih fotografija ostavio komentare, piše Večernji list.

– Neće te slomiti ljubavi nitko – napisao je ispod jedne objave, dok je ispod druge dodao da je ona njegova mačka.

Uz Katarininu objavu selfieja, Neven je komentirao kako je lijepa, a na njegove komentare nadovezao se i drugi Katarinin prijatelj koji ju je zamolio njezin broj telefona. – A što ti imaš s mojom Katarinom? – pitao ga je Landek, a njezin prijatelj mu je odgovorio da Sever nije njegova.Isto tako, pod fotografijom na kojoj bivša kandidatkinja Maja Lena pozira sa svojom bebom, Neven je ostavio srca, a ona mu je odgovorila da beba uskoro dolazi i njegovoj curki. On je na to odgovorio da su njih dvoje spremni, a mnogi pratitelji nakon toga su bili uvjereni da se radi baš o susjedi Katarini, piše Večernji list.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
10
Hagić
1
Hmmm
3
Plač
3
Grrr
3
Molim?
8Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime